Toelichting formulier OSBO-competitie

 

Beste leden,

Het seizoen 2016-2017 is bijna ten einde! Hopelijk is het voor iedereen een leuk schaakjaar geweest. Om het seizoen 2017-2018 zo goed mogelijk te beginnen heb ik als wedstrijdleider gegevens nodig.

Voor de interne competitie  nemen wij aan dat  je gewoon meespeelt voor de wintercompetitie. De openingsavond is op 28 augustus en de competitie begint een week later.

Als je alleen de interne clubcompetitie wil spelen hoef je dus niets te doen!

Wil je ook wel meespelen in een Osbo-team, lees dan verder en vul dan dit formulier in.
Retourneren vóór
uiterlijk 13 juni 2017.

Toelichting op het formulier.

De Osbo-competitie begint in oktober en eindigt in april. Er zijn 7 wedstrijden, waarvan er 3 thuis en 3 uit. De laatste ronde is een gezamenlijke ronde, waar is nog niet bekend.
Wil je niet in principe alle wedstrijden (uit en thuis) spelen, wel incidenteel invallen, meld je dan als invaller.

Wij willen ook volgend jaar weer een aantal jeugdteams laten meedoen. Dit zijn teams met spelers die jonger zijn dan 18. In een jeugdteam moeten minimaal 4 (3e en 4e klasse) respectievelijk 5 jeugdspelers (2e klasse) opgegeven worden; per wedstrijd moeten tenminste 3 respectievelijk 4 jeugdspelers meedoen. In een jeugdteam kunnen dus zowel senioren als jeugdspelers meespelen.
Wil je meespelen in een jeugdteam ( speelt bijna altijd op vrijdagavond, uit en thuis) kan je dit ook aangeven.

Als laatste deelname aan de Osbo-cup. Dit zijn wedstrijden met teams van 4 spelers  die een knock-out competitie spelen. Alle Osbo-klassen kunnen deelnemen in één poule. Je kunt dus zowel een team  treffen uit de laagste als uit de hoogste klasse.

Mochten er toch vragen zijn, mail mij dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Steven Braun

 

 

Onze sponsoren

Steun de club

Login voor auteurs

Schaakpuzzle