Het was weer een gezellig en spannend JoS toernooi !!

Op 24 maart verzamelden zich 24 tweetallen voor het jaarlijks JoS-toernooi: Jeugd ontmoet Senioren. Jeugdleden vormden samen met een van hun ouders, of andere familieleden, of met een senior lid van de Schaakmaat een team. Dit leverden een grote diversiteit aan tweetallen op, bijvoorbeeld: een team van broers, vaders en zonen, moeders en zoon of dochter, maar ook een dames team (Catherina en Tamara), trainer en jeugdlid en ook teamleden die elkaar voor het eerst ontmoetten. Heel leuk!

In 7 ronden, met een tijdschema van 5 minuten per persoon per partij moest de strijd beslist worden. Spannend, veel gelach en een enkele keer een traan bij een teleurstelling...het hoorde er allemaal bij. De heerlijke hapjes van de heer Braun maakte het feest compleet!!

Tjapko en Oscar Adams wonnen het toernooi, door eerste te worden in de A-categorie. De B- en C-categorie werden gewonnen door de teams Véronique Hijl/Pepijn Luchtmeijer en door Catherina Hulleman/Tamara Klasen. Daarnaast waren er ook nog de nodige 2e, 3e en troostprijses te verdelen. Gefeliciteerd allemaal!

 

 

 

 

Onze sponsoren

Steun de club

Login voor auteurs