Mooie successen op het OSBO PJK

Op 4, 5 en 6 januari was er weer het jaarlijkse OSBO Persoonlijk Jeugd Kampioenschap in Apeldoorn. Ook dit jaar deed er weer een aantal leden van de Schaakmaat mee!

Op 4 januari was de toernooidag voor de E jeugd ( tm 10 jaar) .

Bij dit 10 rondig toernooi werd, na een barrage, Koen van Wijngaarden 1e.

Onze Finn Otter behaalde de 12e plek.

Op 5 en 6 januari speelden de overige groepen, A, B , C en D.

In de D groep was ook slechts 1 Schaakmater: Fabian de Vries. Met 9.5 punten van de maximaal te behalen 10 werd hij eerste. En verdiende hiermee ook een plek op het NK voor D junioren in Rijswijk eind mei.

In de C groep speelden Danio Tolic en Catharina Hulleman en William Shakverdian (dubbellid bij de Schaakmaat). William veroverde de eerste plaats en daarmee een NK plaats! Danio behaalde een 11e plaats en Catharina werd 3e bij de meisjes.

In de B groep deden Sharwan Boedhoe, Anna-Marie Hulleman, Pieter Jellema en Tobias de Vries mee. Sharwan speelde alleen de eerste dag mee.  Anna-Marie behaalde de eerste plek bij de meisjes. Pieter en Tobias deelden de 3e plek (en het prijzengeld!) De winnaar van de B groep: Dries Wedda

In de A groep werd de Schaakmaat eer verdedigd door  Casper Wouters en Fons van Eldik. Zij konden niet op tegen winnaar Thomas Beerdsen en werden respectievelijk 4e en 5e.

Hieronder nog een linkje met alle uitslagen:

http://www.schaakpromotieapeldoorn.nl/eindstanden-pjk/

Het waren weer leuke dagen op een leuke locatie, nog even en er kan weer geschaakt worden bij het OAJK op 2 en 3 maart!

Onze sponsoren

Steun de club

Login voor auteurs