Doe mee aan het JoS Toernooi op 24 maart!

Doe mee aan het:

JOS-Snelschaaktoernooi

                                       Jeugd Ontmoet Senioren

Vrijdag 24 maart 2017, van 18.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.                                                       Locatie: de Stolp, Violierenplein 101.

Deelname is gratis.

Het JoS toernooi is een gezellig snelschaaktoernooi, waarbij jeugdleden kunnen kennismaken met de senioren. Dit is gewoon erg leuk, en kan ook de drempel voor de jeugd verlagen om later door te stromen naar de senioren. Ook nodigen we scholen uit om hen enthousiast te maken voor De Schaakmaat!

Er wordt gespeeld in tweetallen, met zoveel mogelijk een combinatie van een jeugdspeler en een volwassene of oudere jeugdspeler. Je kunt je als jeugdspeler gewoon opgeven, wij koppelen je wel aan een medespeler (bijvoorbeeld een seniorlid van de Schaakmaat). Maar je mag ook zelf een volwassene opgeven, bijvoorbeeld een ouder of grootouder.

 

En we willen natuurlijk graag zoveel mogelijke seniorleden laten deelnemen! Als je zelf een jeugdspeler weet (hoeft geen lid te zijn van De Schaakmaat), kun je je als team opgeven. Zo niet, dan proberen we je te koppelen aan een jeugdspeler.

We spelen in één groep volgens Zwitsers systeem, 5 min per persoon per partij bedenktijd.

Er zijn prijsjes in verschillende categorieën en voor een hapje wordt gezorgd.

Je kunt je bij mondeling bij Jorinde opgeven, of op de lijst die bij de Schaakmaat ligt, of per email bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgeven kan tot zondag 19 maart.

We hopen jullie allemaal te zien!

Jorinde Klungers, Steven Braun, Véronique Hijl

Onze sponsoren

Steun de club

Login voor auteurs